NESTE OIL Mantunkulma

Pesupalvelut

 
 
Meillä saat autosi puhtaana käteen. Monipuolisista pikapesuohjelmista voit valita autollesi sopivan harjattoman tai pehmoharjapesun ympäristöystävällisillä pesuaineilla.

Olemme huolehtineet pesupaikkamme pesuvesien turvallisesta jatkokäsittelystä
 

UltraLux pesukoneella Pirkanmaan parasta  pesutekniikkaa.

Uudet pesumenetelmät

UltraLux -koneessa yhdistyvät Tammermaticin harjattoman pesutekniikan pitkäjännitteisen kehitystyön tulokset pehmo- ja kiillotusharjaukseen. UltraLuxin monipuolisiin pesuohjelmavalikoihin sisältyvät harjattomat ja yhdistelmäpesut sekä hoitopesut. Ne säästävät auton maalipintaa ja auto pestään puhtaaksi pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.

Varma pesuohjelmavalinta

UltraLuxin hoitopesu on markkinoiden paras autojen puhdistusmenetelmä. Se sopii erittäin hyvin sekä entistä hellävaraisempaa käsittelyä vaativille uusille että vanhoille pitkäänkin pesemättä ja vahaamatta olleille autoille.

Lian pehmennys

Pesu alkaa esipesuaineen ja vaahtokerroksen levityksellä.

Pehmenneen lian poisto

Tämän jälkeen tehokkaat korkeapainevesisuihkut poistavat pehmenneen lian, hiekan ja muut karkeat hiukkaset, jotka harjausvaiheessa muutoin aiheuttaisivat naarmuuntumisriskin.

Yksityiskohdista huolehtiminen

Alusta, helmat, erilaiset korin ja pyörien syvennykset ja muut alueet, joihin harjat eivät yllä puhdistetaan korkeapaineisilla 60 bar oskilloivilla vesisuihkuilla.

Piintyneen lian poisto

Puhdistusharjauksella, poistetaan loputkin mahdolliset likakalvot.

Puhdistettujen pintojen kiillotus ja suojaus

Perusteellisen puhdistuksen jälkeen auton maalipinnalle levitetään vaahtomaista erikoisvahaa, joka kiillotetaan vaahdotusmenetelmällä valmistetuilla pehmoharjoilla. Näin saadaan maalipinnoille korkealuokkainen, kestävä ja likaa hylkivä suojakerros.

Pesutulos viimeistellään kuumavahauksella ja tehokkaalla ilmakuivauksella.

NESTE OIL MANTUNKULMA, MANTTAALITIE, 37500, LEMPÄÄLÄ - PUH. (03) 375 0010